Rezerva telefonic

În Mamaia nu ai timp să te plictisești!

Stațiunea Mamaia își merită pe deplin renumele, fiind este una dintre cele mai populare și mai apreciate stațiuni, atât pentru plaja uriașă pe care o oferă, cât și pentru numeroasele atracții de care se bucură deopotrivă turiștii români și cei străini.

Parcul Aqua Magic

este una dintre principalele atracții ale stațiunii, fiind pentru vizitatorii săi o sursă inepuizabilă de distracție. Toboganele, piscinele, bazinele, restaurantele, barurile, cofetăriile, ringurile de dans, spectacolele, toate sunt extrem de gustate de vizitatori și încing atmosfera în fiecare zi de vacanță.

Itinierariu

Telegondola

este o altă mare atracție a stațiunii. Așa că pentru cei care vor să vadă Mamaia de sus, o pot face în condiții de siguranță și confort, gondolele fiind echipate cu ventilație și protecție împotriva soarelui puternic.

Itinierariu

La Delfinariu

vă puteți bucura de reprezentațiile spectaculoase, acest loc fiind nu numai unicul muzeu de acest fel din țară, ci și o sursă de distracție interactivă, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Itinerariu

La Planetariu

te poți bucura de o adevărată călătorie printre stele, planete, galaxii, fie proiectată pe bolta uriașă a acestuia, fie transpusă în expoziția care prezintă structura Universului sau chiar să descoperi noi planete cu ajutorul telescopului gigantic găzduit de acest muzeu.

Itinerariu

Microrezervația

te îmbie și ea să îi treci pragul. Parte a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, aceasta a fost concepută pentru a le oferi turiștilor și localnicilor o imagine cât mai complexă asupra naturii specifice Dobrogei.

Itinerariu

Water Sport

Iar pentru că energia este maximă la mare, JT Water Sport îți oferă cele mai dinamice, provocatoare și distractive activități în aer liber, pe suprafața lacului Siutghiol din Mamaia: ski jet, banana boat, parasailing, hidrobiciclete, fly board și multe altele.

Itinerariu

Bucură-te alături de noi de o experiență unică și descoperă întregul univers de distracții pe care ți-l oferă stațiunea Mamaia!
Suntem la doar câteva minute de cele mai importante puncte de atracție, așa că activitățile de vacanță sunt pe alese!

Cere o ofertă