Rezerva telefonic

Termeni şi Condiţii de utilizare a site-ului web

1) Scopul informaţiilor

Informaţiile prezentate şi accesate pe acest site (“Site-ul”), sunt furnizate de către S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  în calitate de proprietar al Site-ului pentru a furniza utilizatorilor informaţii de interes general.

Termeni legali

S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  deține și administrează la adresa www@hoteldunarea.ro ( “Site-ul”) un web-site conținând materiale informative. Conținutul site-ului este destinat strict uzului personal, făra niciun scop comercial. Utilizarea site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta între 14-18 ani care au acordul părinților pentru vizitarea site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea.  Pentru utilizarea site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.  S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime condițiile și termenii de utilizare. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste condiții și termeni în totalitate.

2) Declinarea responsabilităţii

S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea   îşi declină răspunderea cu privire la informaţiile publicate pe acest Site.  Datorită naturii proceselor de comunicare electronică, S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  nu garantează şi nu dă asigurări că Site-ul nu va avea întreruperi, întârzieri, erori, omisiuni sau viruşi. În consecinţă, informaţiile sunt furnizate fără garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fără a se limita la acurateţea, actualitatea şi/sau integralitatea informaţiilor furnizate.

S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  şi partenerii sau salariaţii nu vor fi în nicio situaţie răspunzători pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special sau pentru alte prejudicii de orice natură, indiferent  de forma acţiunii respective, inclusiv dar fără a se limita la acţiuni contractuale, neglijenţă sau acte delictuale decurgând din sau în legătură cu Site-ul, orice conţinut aflat pe Site sau accesat prin utilizarea Site-ului, sau din copierea, afişarea sau altă utilizare necomercială a acestuia.

3) Website-uri externe 

Informaţiile publicate pe acest Site fac uneori trimitere la website-uri externe. Aceste linkuri la alte website-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizatorii noştri şi cu scop strict informativ. S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  nu controlează şi nu este responsabil pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru conţinutul acestora și nici nu poate garanta în nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.  În vederea protejării reputaţiei şi mărcilor comerciale, S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  îşi rezervă dreptul de a solicita eliminarea oricărui link cu website-ul propriu.

4) Copyright şi utilizarea conţinutului 

Având în vedere că orice conţinut aflat pe Site este protejat de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate, orice utilizare neautorizată a oricăror materiale/date cu caracter personal/informaţii de orice natură aflate pe Site poate încălca dreptul de autor, marca comercială, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi. Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www@hoteldunarea.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  , cu excepția utilizării în scop strict personal și necomercial în condițiile mai jos menționate. În cazul în care un utilizator descarcă materiale aflate pe Site pentru uzul său personal sau în scopul unei utilizări necomerciale, utilizatorul trebuie să păstreze toate înştiinţările referitoare la dreptul de autor, marca comercială şi alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale  acestor materiale. Materialele aflate pe Site nu pot fi modificate, reproduse, afişate în mod public, distribuite sau folosite în scopuri publice sau comerciale fără permisiunea scrisă explicită din partea autorului textului sau materialului (inclusiv linkuri către website-uri externe). S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea  nu îşi asumă nici un risc, responsabilitate sau obligaţie în cazul în care un utilizator nu obţine o asemenea permisiune scrisă explicită după cum a fost menţionată de către S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea.

S.C. MG TOUR S.R.L. – Hotel Dunărea   îşi rezervă dreptul de a modifica, înlocui şi/sau şterge orice conţinut aflat pe Site şi poate restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui Site în orice moment şi la propria sa discreţie, fără vreo notificare prealabilă.