Rezerva telefonic

Evenimente private pentru adulți și copii

De la nunți, botezuri sau zile de naștere pentru adulti si copii până la petreceri de Revelion și petreceri tematice, Hotel Dunărea deține toate ingredientele de care ai nevoie pentru a transforma un eveniment într-o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Evenimentele care ocupă un loc special în inima ta, ocupă un loc special și în cadrul hotelului nostru!

Locația excelentă, la doar două minute de plajă, ambianța deosebită, profesionalismul unei echipe dedicate, surprizele și meniurile surprinzătoare, atmosfera caldă și garanția unei experiențe unice sunt doar felul nostru de a ne bucura alături de tine de cele mai dragi evenimente.

De la nunți, botezuri sau zile de naștere până la petreceri de Revelion și petreceri tematice, Hotel Dunărea deține toate ingredientele de care ai nevoie pentru a transforma un eveniment într-o experiență memorabilă pentru toți participanții.

 Am investit în fiecare detaliu, de la cele arhitecturale și de design, mobilier sau echipament audio-video și sisteme de climatizare până la meniurile speciale, din bucătării autohtone, internaționale sau mediteraneene, activități variate și locuri de joacă pentru cei mici pentru ca tu să te poți bucura de evenimentul perfect.

Pachet aniversare

Ne place să te sărbătorim și credem că orice aniversare trebuie să fie specială!
Așa că am ales ca de ziua ta să îți facem un cadou pe măsură: o atmosferă de vis în care să te simți răsfățat și cu adevărat special. Din pachetul nostru aniversar nu lipsește nimic:

  • cazare
  • aranjament festiv în cameră
  • tort
  • sticlă de șampanie/buchet de flori
  • 10% discount la restaurant – meniu personalizat.

Evenimente corporate

Suntem unul dintre hotelurile de renume de pe litoralul românesc, iar întreaga activitate care ne-a consacrat, ne-a și ajutat să ne perfecționăm continuu. Astfel am ajuns ca astăzi să ne bucurăm nu numai de spațiul și facilitățile necesare unui eveniment reușit, dar și de expertiza unei echipe dedicate, pentru care niciun efort nu este prea mare și nimic nu este imposibil atunci când vine vorba de evenimente excepționale.

Întâlnirile de afaceri, petrecerile corporate, lansările de produse, petrecerile de Crăciun sau de Paște, teambuilding-urile sau orice alte evenimente corporate, toate fac parte din repertoriul evenimentelor pe care Hotel Dunărea știe cum să le găzduiască pentru a le transforma în evenimente impresionante. Iar pentru asta suntem întotdeauna pregătiți, indiferent de anotimp, și avem de partea noastră toate atuurile: amenajări interioare excepționale, elemente arhitecturale și de design alese cu grijă de arhitecți profesioniști, mobilier nou și modern, echipamente audio-video și sisteme de climatizare, bucătărie diversificată (românească, internațională, mediteraneeană) și, mai ales, expertiza unei echipe de profesioniști.

Cere ofertă