Rezerva telefonic

Fericirea

cea mai frumoasă destinație de vacanță!

Cele mai prețioase experiențe, cele mai dragi amintiri și cele mai frumoase emoții se nasc când alegi cu sufletul și rămân în suflet.
La Hotel Dunărea facem totul cu dăruire maximă, implicare și pasiune în primul rând pentru așteptările tale sufletești – tocmai pentru că ne dorim ca tu să poți alege destinația de vacanță din tot sufletul.
Profesionalismul, promptitudinea, ospitalitatea, dar și standardele ridicate pe care le practicăm sunt expresia respectului față de client, respect din care ne dorim să se nască cele mai frumoase prietenii.
Responsabilitatea, determinarea, grija constantă și interesul real sunt felul nostru de a transforma fericirea ta în proiectul nostru și Hotel Dunărea în…your happy place! Atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

pachete site_-115
pachete site_-107

La noi vei găsi, cu siguranță, locul ideal pentru experiențe de neuitat alături de cei dragi, evenimente unice și memorabile, distracție pentru cei mici și atmosfera caldă și primitoare în care emoțiile se transformă în amintiri pe viață.
Fie că doriți să petreceți un sejur prelungit sau doar un weekend la mare, Hotel Dunarea este alegerea perfectă pentru o experiența unică într-un hotel cu renume pe litoralul românesc,  o vacanță veselă și reconfortantă alături de cei dragi sau un moment de respiro care să îți reîncarce bateriile, să îți bucure sufletul și să te facă să zâmbești de fiecare dată.
Poziționarea perfectă – la intrarea în stațiunea Mamaia și la doar 50 m de plajă, renovarea completă a exteriorului în perioada 2020-2021, dotările și serviciile de calitate pe care le oferim ne fac mândrii să fim o atracție pe harta distracție estivale, alături de marile puncte de interes ale stațiunii.

Cum să ajungeți la noi

Avion

Aterizați pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, aflat la 27 de km distanță față de hotelul nostru.
Itinerariu

Tren

Puteți opta pentru a ajunge cu trenul ce va opri la gara din Constanța, una dintre cele mai importante gări din România și în mod cert, cea mai importantă de pe litoralul românesc. Distanța de la gară la porțile hotelului este de 7 km si se poate parcurge cu autobuzul 100M.
Itinerariu

Mașina personală

Toate drumurile duc la mare! Fie că ai parcurs un drum lung sau nu, bucuria vederii mării este unică.
Itinerariu

Pentru solicitări de transfer de la aeroport sau gară, vă rugăm să ne contactați la
0241 831 894